FAQ

Cele mai des intrebari intalnite

Intrebarile din capul meu

1. De droguri te poti lasa doar daca cu adevarat vrei asta. Daca vrei sa te lasi de droguri, trebuie sa afli de ce vrei sa te lasi de droguri. Se poate renunta la orice fel de consum de droguri daca intelegi ( cu claritate) de ce vrei sa renunți la droguri!

2. Depinde de droguri. Dar, da! Sunt rele! In sens larg, sunt substante cu caracter psihotrop, unele regăsite in plante ( canabis, Coca, opiacee, etc) altele sunt chimice, produse in niste laboratoare obscure si insalubre. Unele sunt periculoase, altele sunt extrem de rele si de o periculozitate maxima!

3. Sa intelegi de ce se droghează. Cu ce se droghează. De cand se droghează. Cu cat se droghează. Cand si cu cine se droghează. Dupa aceste raspunsuri, s-ar putea sa-ti dai singur raspunsul la ceea ce ai de facut.

4. Da! Te droghezi. Marijuana este produsul comercial obtinut din canabis. Contine substante cu caracter psihotrop.

5. Poti muri! Poti fi arestat! Iti poti distruge viitorul , familia si tot ceea ce ai tu mai drag si mai frumos acum. Vei iubi mai mult drogul decat oamenii. Vei fugi de oameni pentru a te putea droga. Nu conteaza cu ce te droghezi.